Narysuj wykres
Majeranek: f(x)=2−2−x
9 lut 19:42
Janek191:
f(x) = 2 − 2x ?
9 lut 19:43
Majeranek: nie, dwójka jest do potęgi −x
9 lut 19:46
Janek191:

f(x) = 2 − 2
−x
9 lut 19:52
troll: Znaczy się mamy zbadać, co następuje. OK, na razie nie wzniecam kończącego Ziemię trzesienia,
lecz apeluję o dostrzeżenie. Jedno dostrzeżenie. Narysuję Świat na nowo, ale czy dam radę?
Otchłań macie pewną, tj. zagwarantowaną. DO KOGO JESTEŚ PODOBNY?
Wykorzystaj podobieństwo swoje.
9 lut 19:53
troll: Janek 191 jest bardzo dobry.
9 lut 19:54
Majeranek: Mógłbyś mi to objaśnić trochę bardziej, jak przkształciłeś ten wzór?
9 lut 19:55