matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
aagacia:
5t
2
+ 10t - 15,3 = 0 jak obliczyć t
prosze o pomoc
7 lis 22:36
megi:
Policz Δ = 100 +20* 15,3 =406 VΔ =V406 -10 +V406 t1 = ------------ = -1 + 1/10 V406 10 t2 = -1 - 1/10 V406
7 lis 22:46