matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Szybkie zadanie. Wyznacz dziedzinę funkcji.
pomoocy!:
Wyznacz dziedzinę funkcji f(X)=−2/(e
2x
−1 jak policzyć e
2x
−1=/=0
8 lut 11:33
Jerzy:
e
2x
= 1 ⇔ x = 0
8 lut 11:35
pomoocy!:
a wlasnie thx
8 lut 11:36