matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zapisz liczby w kolejności od najmniejszej do największej - z ^
d00m:
zapisz liczby w kolejności od najmniejszej do największej a) 2
3
2
, 2
7
5
, 2
√2 , 2
√3 jbc, każda druga liczba jest w potędze
7 lut 18:41
Pytający:
3
15
225
=
=
√
2
10
100
7
14
196
=
=
√
5
10
100
200
√
2
=
√
100
300
√
3
=
√
100
7 lut 18:48
d00m:
O lol, dziękuję
7 lut 18:50