matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ll
Mateusz:
Napisz wzór funkcji: y=f(|x−3|)+2 po symetrii względem OX? y= −y=f(|x−3|)−2 ? czy y= −y=f(|x−3|)+2 ?
6 lut 21:21
cosinusx:
h=−y=−f(|x−3|)−2
6 lut 21:26