matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
maturzystkam:
Oblicz:
1
(
)
l
o
g
3
2
3
6 lut 20:21
Adamm:
(1/3)
log
3
2
=(3
log
3
2
)
−1
=2
−1
=1/2
6 lut 20:23
maturzystkam:
dziękuje bardzo !
6 lut 20:24
===:
=3
−log
3
2
=3
log
3
√
2
=
6 lut 20:25