sina | cosa | |||
oblicz | − | |||
sinB | sina |
5 | 12 | |||
α + β = 270o ⇒ β = 270o − α ∧ sin(α) − sin(β) = | ⇒ sin(α)cos(α) = − | |||
7 | 49 |
sin(α) | cos(α) | sin(α) | cos(α) | ||||
− | = | − | |||||
sin(β) | sin(α) | sin(270o − α) | sin(α) |
sin(α) | cos(α) | sin2(α) + cos2(α) | ||||
− | − | = −[ | ] = | |||
cos(α) | sin(α) | sin(α)cos(α) |
1 | 49 | ||||||||||||
− | = | . | |||||||||||
| 12 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |