matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dz
Arekk:
Naszkicować wykres funkcji f(x)=e
x
(w x=0 y=1) Jaka jest dziedzina funkcji i jakie wart przyjmuje Df : xe R Zb wart: y e (0,+oo)
5 lut 15:23
Janek191:
∊ − należy Masz znaki pod " powrót do spisu zadań ".
5 lut 17:56