matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pole obszaru ograniczone krzywymi
Mi:
1) f(x)=−2x
3
oraz g(x)=−2x 2) y−2x
2
=o oraz y+10x=0 3) f(x)=−x+4 oraz g(x)=
3
x
4 lut 22:15
Jerzy:
Słyszałeś/aś coś o całkach oznaczonych ?
5 lut 00:19