| 1 | 1 | 1 | 1 | ||||
+ | + | + ... + | |||||
| 2*4 | 4*6 | 6*8 | 98*100 |
| 1 | 1 | 1 | 1 | ||||
( | − | ) = | |||||
| 2 | 2 | 4 | 8 |
| 1 | 1 | 1 | 1 | ||||
( | − | ) = | |||||
| 2 | 4 | 6 | 24 |
| 1 | 1 | 1 | 1 | ||||
( | − | ) = | |||||
| 2 | 6 | 8 | 48 |
| 1 | 1 | 1 | 1 | ||||
( | − | ) = | |||||
| 2 | 98 | 100 | 9800 |
| 1 | 1 | 1 | 1 | ||||
+ | + | + ... + | = | ||||
| 2*4 | 4*6 | 6*8 | 98*100 |
| 1 | 1 | 1 | 1 | |||||
= | + | + | + ... + | = | ||||
| 8 | 24 | 48 | 9800 |
| 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | ||||||||||
= | ( | − | + | − | + | − | +....+ | − | ) = | |||||||||
| 2 | 2 | 4 | 4 | 6 | 6 | 8 | 98 | 100 |
| 1 | 1 | 1 | ||||
= | ( | − | ) = ... | |||
| 2 | 2 | 100 |