matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
(m-2)=
Sebaszczyn:
(m−2)=
1 lut 15:11
5-latek:
=10
1 lut 15:18
Jerzy:
Cześć
.. a ja uważam,że : = 24
1 lut 15:21
===:
dla mnie to ewidentnie Mi−2 ... ten nawias podkreśla, że to śmigłowiec (mi−2)
1 lut 15:31
Jerzy:
Albo ... = − (2 − m)
1 lut 15:36