matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Potęgowanie
siwek:
Liczba 4
2
*5
4
/20
4
jest równa ? a. 4
4
b. 20
1
6 c. 20
5
d. 4
31 sty 20:26
Mila:
4
2
*5
4
5
1
1
1
=4
2
*(
)
4
=4
2
*(
)
4
=
=
20
4
20
4
4
2
16
31 sty 22:59
Maryla27:
albo
4
2
*5
4
4
2
* 5
4
1
=
= 4
−2
=
20
4
4
4
* 5
4
16
1 lut 12:18