matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Fizyczne, ladunki w punkcie
wiciorny:
Dwa nieruchome ładunki Q1 = 1e i Q2= −2e maja wektory położenia: r1=[1,0,0] i r2= [−2,0,0] znajdź położenie punktu P, w którym potencjał elektryczny wynosi 0.
30 sty 21:21