matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Da się to jakoś uprościć?
Ewela:
2
log
4
n
30 sty 15:11
Adamm:
2
log
4
n
=4
(log
4
n)/2
=
√
n
30 sty 15:12
Jerzy:
Da... = 2
1/2log
2
n
30 sty 15:12
5-latek:
2
log
2
√
n
= dokoncz
30 sty 15:13
Ewela:
dzieki
30 sty 15:22