matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ttt
tade:
(n−1)!*(n+1)!
dlaczego
=(n−1)!*n, mam w ksiazce sprawdzic czy taka rownosc jest
n!
prawdziwa mi to niewychodzi
29 sty 23:59
Mila:
(n−1)!*n!*(n+1)
L=
=(n−1)!*(n+1)≠P
n!
30 sty 00:05
tade:
tez mi tak wychodziło
głupia książka co kilka zadań błędy
30 sty 00:06