matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomocy
Felix:
8x
2
−9=0 Pomocy
16 sty 19:15
Felix:
dzieki debile skonczone
16 sty 19:58
Kejt:
8x
2
−9=0 //+9 8x
2
=9 //
√
√
8
x=3 x=
3
√
8
x=
3
√
8
8
chyba jakoś tak..
16 sty 20:00