matematykaszkolna.pl
POMOCY !!!!!!! Kasia: Proszę o Pomoc Bardzo pilne ! potrzebne całe rozwiązanie ! Dokonaj badania zmienności funkcji : f(x) = 4x+ 1 pod kreską ułamkową 2x (do kwadratu ) − 4x 1. Określ dziedzinę funkcji 2. wyznaczyć miejsca zerowe funkcji 3. wyznaczyć przedziały w których funkcja przyjmuję wartość ujemną a w których dodatnie 4. wyznaczyć granice funkcji na końcach przedziałów określności 5. określić równania asymptot pionowych i poziomych 6. obliczyć pochodną funkcji 7.wyznaczyć przedziały monotoniczności funkcji 8. określić extrema funkcji 9. zestawić informacje w tabelce 10. naszkicować wykres funkcji
29 sty 20:07
Ene: Kaśka, policz a nie gadasz głupoty... Nikt i tak Ci tego nie zrobi, bo jestesmy by pomagać a nie dawać gotowca.
29 sty 20:08
===: POMOCY ! BARDZO PILNE co za ludzie ... nikt nicemotka
29 sty 20:10
Ene: Bardzo pilne to znaczy na za 10 minut czy za godzinę? Mogę Ci to policzyć, ale przepisywanie na kompa to mordęga. Szybciej to policzysz niż ja to przepiszę na kompa. Co do "co za ludzie" to co za ludzie z ciebie są? Oszustwo, dajta gotowca i elo
29 sty 20:12
29 sty 20:14
===: aluzji nie poniał jak mawiają ruscy .... ja to nie Kaśka
29 sty 20:16
Kasia: Jak bym wiedziała jak to policzyć i zrobić to nie prosiła bym o pomoc. A jak ktoś nie chce pomóc to niech oszczędzi swoich komentarzy.
29 sty 21:30
Kasia: Ene potrzebne jest mi to za 2 dni.
29 sty 21:32
Adamm: to licz punkt 1.
29 sty 21:33