| ln x | ||
1) f(x) = | ||
| sin x |
| 1x*sin x − ln x * cos x | ||
f '(x) = | ||
| sin2 x |
| ln x | ||
1) f(x) = | ||
| sin x |
| 1x*sin x − ln x * cos x | ||
f '(x) = | ||
| sin2 x |
| e−x2 + 3 | ||
f(x) = | ||
| √ 4 x2 + 9 |
| |||||||||||
f '(x) = | |||||||||||
| 4 x2 +9 |
| ln x − 1 |
| 1 | |||||||||||||
lim | = lim | = | |||||||||||||
| x − e | 1 | e |
H
| ln x |
| sin x | 1 | ||||||||||||||
lim | = lim | =lim | * | = | |||||||||||||
| ln (sin x) |
| x | cos x |
| 1 | ||
= 1* | = 1 | |
| 1 |
| ex−x−1 | ||
limx→0 | ||
| x2 |
| e2t−2t−1 | ||
limt→0 | ||
| 4t2 |
| e2t−2et+1+2et−1−2t−1 | ||
limt→0 | ||
| 4t2 |
| 1 | et−1 | et−t−1 | |||
(limt→0( | )2+2limt→0 | ) | |||
| 4 | t | t2 |
| 1 | ||
g= | (1+2g) | |
| 4 |
| 1 | ||
g= | ||
| 2 |