matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
Sylwia:
Pomocy
Oblicz log 6, jeśli dane są log
3
2 = p oraz log
3
10 = q.
16 sty 16:42
M:
30 kwi 18:39
logarytm:
log
3
6
log
3
2+log
3
3
p+1
log6=
=
=
log
3
10
log
3
10
q
30 kwi 19:11