Logi ; ((
Na ostatnia chwile: LogarytmY ; ((
Oblicz log
16 2
√2 − 3
2/log5 3
Z góry dziękuję

Pierwszy to 3/8 drugiego nie mogę się doliczyć
25 sty 21:21
Jerzy:
32/log53 = 32log35
25 sty 21:23
Janek191:
| | 1 | | 3 | | 3 | |
log16 2√2 = log24 11,5 = |
| * |
| log2 2 = |
| |
| | 4 | | 2 | | 8 | |
25 sty 21:40
Janek191:
Tam ma być
log24 21,5
25 sty 21:40
Jerzy:
Ja też dokończę.....= 3
log352 = 3
log325 = 25
25 sty 21:42
Na ostatnia chwile: Wszystko spoko tylko wynik się nie zgadza .. w odp jest ze ma być po przecinku 082
25 sty 22:04