Granice i rownanie plaszczyzny
Hiszpan: Napisac rownanie plaszczyzny przechodzacej przez punkty (1,2,1) (3,1,4) (5,2,2)
Obliczyc granice funkcji lim x do potegi 4 − 4 / x kwadrat − 2 przy x dazacym do pierwiastka z
2
Sorry za taki zapis ale to zad z granic funkcji
Prosze o odp mam kolokwium
25 sty 11:47
Jerzy:
1)
n→ = AB→ x AC→
mając n→ i punkt napiszesz równanie płaszczyzny.
25 sty 11:50
Hiszpan: Prosze o cale rozwiazanie
25 sty 11:52
Jerzy:
2)
| | (x2 + 2)(x2 − 2) | |
= limx→√2 |
| = ..... i licz dalej. |
| | x2 − 2 | |
25 sty 11:52
Jerzy:
Gotowców nie daję, jedynie pomagam.
25 sty 11:53
Hiszpan: Prosze.Pisze kolokwium
25 sty 11:53
Jerzy:
To tym gorzej
25 sty 12:01