I a*0 − 1*0 − 6 aI | ||
= 2 ⇒ I −6a I = 2*(√a2 + 1) | ||
√a2 + 1 |
I 3 a − 1*0 − 6 a I | |
= 1 ⇒ I −3 a I = √a2 + 1 | |
√a2 + 1 |
1 | ||
a2 = | ||
8 |
1 | 1 | |||
a = − | lub a = | |||
2√2 | 2√2 |
3 | 3 | |||
b = | lub b = − | |||
√2 | √2 |
√2 | √2 | |||
y = − | x + 1,5 √2 lub y = | x − 1,5 √2 | ||
4 | 4 |
1 | √2 | |||
tgα= | = | B(6,0) | ||
2√2 | 4 |
√2 | √2 | |||
s1: y= −tgα(x−xB) ⇒ s1: y= − | (x−6) ⇒ y=− | x+1,5√2 | ||
4 | 4 |
√2 | ||
s2: y= tgα(x−6) ⇒ s2 : y= | x−1,5√2 | |
4 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |