.
matilc: Oblicz sin18*, tak wiem to zadanie jest na tej stronie, ale chciałbym zapytać czy na pewno jest
wszystko dobrze zrobione przez użytkownika:Eta, bo w komentarzu został zamieszczony przez tę
osobę inny ciekawy sposób, ale gdy ja nim robię to wychodzi mi coś innego. Czy to wszystko
jest dobrze >>>> Podaję link
https://matematykaszkolna.pl/forum/forum.py?komentarzdo=2018 ( zjedzcie na sam dół)
matilc: no wiem, ale spróbuj zrobić to sam/sama , ja robiłem i trochę jest inaczej, zresztą zastanawia
mnie, dlaczego |AB|=2x, skoro wcześniej było napisane, że =x
