matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Kredka:
Układ równań:
⎧
x+2y+2z+t=1
⎜
2x+4y−z+2t=2
⎨
3x+6y+10z+3t=3
⎩
x+y+z+t=0
24 sty 12:14
Kredka:
A nie dodalam jeszcze: n=4 R(A)= R(C)=
24 sty 12:16