matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
granica
echech:
granicy jednostronnej x→2
+
1
lim (
)
1
2−x
2
1
potem mam (
)
1
0
−
(w potedze 1/0
−
)
2
1
potem (
)
−
∞
i nie wiem dlaczego potem wychodzi mi
∞
( tak mam w odpowiedziach, moze mi
2
ktos wytlumaczyc bona moja logike to
1
1
=
= 0
1
(
)
∞
2
∞
23 sty 18:26
echech:
pomoze ktos?
23 sty 18:37
echech:
1
DORA JUZ ROZUMIEM MOJ BLAD POWINNO BYC
=
∞
0
23 sty 18:40