matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Obraz i przeciwobraz funkcji: f(x)= lnx, f((e, +∞) f(x)= arcctgx, f((−∞,1]) f(x
hello12:
Bede wdzieczna Obraz i przeciwobraz funkcji: f(x)= lnx, f((e, +
∞
) f(x)= arcctgx, f((−
∞
,1]) f(x)= arcsinx, f ((0,1/2))
23 sty 16:44