matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sprawdź, czy poniższa równość jest prawdziwa
Maiki:
√
27
+ 3
√
48
− 3
√
75
= 0 jeśli by ktoś mógł tak rozpisać bo nie do końca to ogarniam z góry dziękuję
23 sty 16:05
Mariusz:
3
√
3
+12
√
3
−15
√
3
=15
√
3
−15
√
3
=0
24 sty 04:32