c | |
= X | |
0.99 |
c | ||
X = | ||
0.99 |
c | ||||||||
X = | ||||||||
|
100 | ||
X = | c | |
99 |
99 | 1 | |||
X = | c + | c | ||
99 | 99 |
1 | ||
X = c + | c | |
99 |
1 | |
c − o tyle została zwiększona początkowa krawędź c | |
99 |
1 | ||
obliczam, jakim procentem liczby c jest liczba | c | |
99 |
1 | |
c − x % | |
99 |
1 | ||
c*x = | c * 100 | |
99 |
100 | ||
c*x = | c |:c | |
99 |
100 | ||
x = | ||
99 |
1 | ||
x = 1 | = 1,(01) | |
99 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |