matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Napisz rownanie plaszczyzny...
Mariusz :
Napisz równanie płaszczyzny π prostopadlej do prostej l:x=2t , y=1+t , z= 1−t, wiedząc, ze punkt A (1,−3,0) jest punktem płaszczyzny π. Proszę o szczególowe rozwiazanie .
22 sty 14:36