matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
4,65x10^{-3} jak to obliczyc??
Marcin:
4,65x10
−3
Jak to obliczyć
Znam wynik, ale nie wiem jak do tego dojsc.
15 sty 20:08
Fruu:
hm, prosto =P 10
−3
= 0,001 4,65 * 0,001 =
93
20000
=4,65*10
−3
15 sty 20:33