matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
qq
qwe:
przechodność relacji x e R
2
x
2
= y
3
x
3
=y
2
i y
3
=z
2
=> x
3
= z
2
x
3
=y
2
i y
3
=z
2
=> x
3
= z
2
jaki kontrprzyklad do tego
21 sty 17:57
qwe:
co wstawić pod x i y, aby nie spełniało założen?
21 sty 17:58
ICSP:
x = 2
√
2
y = 2 z =
3
√
4
21 sty 18:01