matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
ANia:
6 do potęgi pierwiastek z 3 razy 3 do minus pierwiastek z 3 podzielić przez 2 do potęgi pierwiastek z 3
20 sty 12:59
irena_1:
6
√
3
*3
−
√
3
6
√
3
6
√
3
=
=
=1
2
√
3
2
√
3
*3
√
3
6
√
3
20 sty 18:06