matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
matma
rollo:
napisz równanie prostej przechodzacej przez punkty A=(2,6) B=(−1,3) pomocy wtym zadaniu
15 sty 15:27
Godzio:
3 = −a +b 6=2a+b − −−−−−−−−−−−−−− −3 = −3a a=1 3=−1 +b b=4 y=x+4
15 sty 15:29