zadania
rollo: | | 3x | | 2 | | x | | 1 | |
1zad. |
| +3 |
| = |
| −3 |
| rozwiąż równanie |
| | 2 | | 3 | | 3 | | 2 | |
| | 5x | | 2 | | 4x | | 1 | |
2zad. |
| −1 |
| = |
| + |
| błagam proszę zróbcie mi te zadania z |
| | 6 | | 3 | | 3 | | 2 | |
matematyki na jutrzejszy egzamin z matmy. prosze bardzo prosze

15 sty 15:10
Julek:
zd1. po przemnożeniu obustronnym przez 6
9x + 22 = 2x − 21
zd2.
po obustronnym przemnożeniu przez 6
5x− 10 = 8x + 3
15 sty 16:18
Julek:
zd1. po przemnożeniu obustronnym przez 6
9x + 22 = 2x − 21
zd2.
po obustronnym przemnożeniu przez 6
5x− 10 = 8x + 3
15 sty 16:18