matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
całka
dadzia:
∫
3
x
√
1−9
x
18 sty 22:10
dadzia:
pierwiastek jest w całym mianowniku
18 sty 22:10
Adamm:
3
x
=t 3
x
ln3dx=dt
1
1
1
∫
dt =
arcsin(3
x
)+c
ln3
√
1−t
2
ln3
18 sty 22:12