matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
s
qwe:
x
3
+3x
2
−x−3
lim x−>1
x−1
18 sty 21:23
Eta:
x
3
+3x
2
−x−3= x
2
(x+3)−(x+3)= (x+3)(x
2
−1) = (x−1)(x+1)(x+3) f(x)=(x+1)(x+3) g= f(1)=....
18 sty 21:27
qwe:
kto by sie spodziewal, dziękuję
!
18 sty 21:28