matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pytanie
riders:
Co to znaczy, że P(R) jest predykatem logicznym określonym dla obszaru R ? Mam takie coś w książce i nie bardzo rozumiem.
17 sty 23:56
debil:
https://www.google.pl/search?q=predykatem+logiczny&ie=utf-8&oe=utf-8&client=ubuntu&channel=fs&gfe_rd=cr&ei=yzZ_WL67IcLi8AessYnQCA&gws_rd=ssl
18 sty 10:35
debil:
radze zmienić nick na readers
18 sty 10:35