matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
asd
olekturbo:
Wyznacz obie postacie normalne funkcji f(x,y,z) = (x+y)Δz i oblicz wartość funkcji f dla x = {1,3}, y = {3,5} i z = {1,2,3}
17 sty 15:51
Metis:
Co tam się u Ciebie dzieje
?
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Student-zabil-swojego-profesora-n3921.html
18 sty 23:17
olekturbo:
19 czerwca 2002
19 sty 17:57