stereo
Przyszly_Makler: Witam, przerabiam bardzo wiele zadań ze stereometrii i frustruje mnie to, że niekiedy nie wiem
czy dobrze zrobiłem zadanie, bo wiadomo, że takie zadania [na wartościach ogólnych] może
zrobić na wiele sposobów. Czy jest jakiś program, który mógłby mi np. powiedzieć czy:
17 sty 13:03
Jerzy:
Wystarczy np. przyjąć: a = 1 i α = 600 i sprawdzić.
17 sty 13:05
relaa:
Różnicę mamy tylko w wyrażeniu
| | 1 | |
| = |
| . |
| | x | | x | | 3sin(x)4sin2( |
| )cos2( |
| ) | | | 2 | | 2 | |
| | | |
17 sty 13:41
17 sty 13:44
Przyszly_Makler: Dziękuję. Właśnie coś takiego chciałem znaleźć
17 sty 14:53