matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Znajdz b
Rooma:
Mam problem z zadaniem
−3=
√
3
* 2 *b Jak znaleźć b?
16 sty 21:42
bb:
Trzeba podzielić przez 2
√
3
Wynik:
−
√
3
2
16 sty 21:46
Pełcio:
−3
−
√
3
b=
=
2
√
3
2
16 sty 21:47