matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
podwojna całka
Karolcia:
1
∫∫(
dxdy
(x
2
+y
2
)
2
x
2
+y
2
=4 x≤0 y≥1 x=rcosβ y=rsin β J=r π/2≤β≤π nie wiem jak znalezc r
16 sty 18:27
Karolcia:
up
16 sty 19:25