matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
taki tylko przyklad
kamsle11:
mam taki przykład jak go zrobic? dzieki za odpoiedz
log
10
100
log
3
10
14 sty 16:42
Adamm:
to jest liczba niewymierna
14 sty 16:44
Janek191:
log
10
100 = 2
14 sty 16:44
Jerzy:
2
=
= 2log3
1
log3
14 sty 16:46