| 1 | 12√89 | |||
u = (√2809+144*89)1/3*(cos( | arctg( | )) + i | ||
| 3 | 53 |
| 1 | 12√89 | |||
sin( | arctg( | ))) | ||
| 3 | 53 |
| 1 | −12√89 | |||
v = (√2809+144*89)(1/3)*(cos( | arctg( | )) + i | ||
| 3 | 53 |
| 1 | 12√89 | |||
sin( | arctg(− | ))) | ||
| 3 | 53 |
| 1 | 12√89 | 1 | 12√89 | |||||
u = 5(cos( | arctg( | )) + i sin( | arctg( | ))) | ||||
| 3 | 53 | 3 | 53 |
| 1 | 12√89 | 1 | 12√89 | |||||
v = 5(cos( | arctg( | )) − i sin( | arctg( | ))) | ||||
| 3 | 53 | 3 | 53 |
| 1 | 12√89 | |||
u + v = 10cos( | arctg( | )) | ||
| 3 | 53 |
| 1 | 12√89 | |||
y = 10cos( | arctg( | )) | ||
| 3 | 53 |
| 1 | 12√89 | |||
2x − 1 = 10cos( | arctg( | )) | ||
| 3 | 53 |
| 1 | 12√89 | |||
2x = 1 + 10cos( | arctg( | )) | ||
| 3 | 53 |
| 1 | 1 | 12√89 | ||||
x = | (1 + 10cos( | arctg( | ))) | |||
| 2 | 3 | 53 |
| 1 | 12√89 | 1 | 12√89 | |||||
u1 = 5(cos( | arctg( | )) + i sin( | arctg( | ))) | ||||
| 3 | 53 | 3 | 53 |
| 1 | 12√89 | 1 | 12√89 | |||||
v1 = 5(cos( | arctg( | )) − i sin( | arctg( | ))) | ||||
| 3 | 53 | 3 | 53 |
| 1 | 12√89 | 1 | 12√89 | |||||
u1 = 5(cos( | arctg( | )) + i sin( | arctg( | ))) | ||||
| 3 | 53 | 3 | 53 |
| 1 | 12√89 | 1 | 12√89 | |||||
v1 = 5(cos( | arctg( | )) − i sin( | arctg( | ))) | ||||
| 3 | 53 | 3 | 53 |
| 1 | 12√89 | 1 | 12√89 | |||||
u2 = 5(cos( | arctg( | )) + i sin( | arctg( | ))) | ||||
| 3 | 53 | 3 | 53 |
| 2π | 2π | |||
*(cos( | ) + i sin( | )) | ||
| 3 | 3 |
| 1 | 12√89 | 1 | 12√89 | |||||
v2 = 5(cos( | arctg( | )) − i sin( | arctg( | ))) | ||||
| 3 | 53 | 3 | 53 |
| 4π | 4π | |||
*(cos( | ) + i sin( | )) | ||
| 3 | 3 |
| 1 | 12√89 | 1 | 12√89 | |||||
u3 = 5(cos( | arctg( | )) + i sin( | arctg( | ))) | ||||
| 3 | 53 | 3 | 53 |
| 4π | 4π | |||
*(cos( | ) + i sin( | )) | ||
| 3 | 3 |
| 1 | 12√89 | 1 | 12√89 | |||||
v3 = 5(cos( | arctg( | )) − i sin( | arctg( | ))) | ||||
| 3 | 53 | 3 | 53 |
| 2π | 2π | |||
*(cos( | ) + i sin( | )) | ||
| 3 | 3 |
| 1 | 12√89 | 1 | 12√89 | |||||
u1 = 5(cos( | arctg( | )) + i sin( | arctg( | ))) | ||||
| 3 | 53 | 3 | 53 |
| 1 | 12√89 | 1 | 12√89 | |||||
v1 = 5(cos( | arctg( | )) − i sin( | arctg( | ))) | ||||
| 3 | 53 | 3 | 53 |
| 1 | 12√89 | 1 | 12√89 | |||||
u2 = 5(cos( | (arctg( | )+2π)) + i sin( | (arctg( | ))+2π)) | ||||
| 3 | 53 | 3 | 53 |
| 1 | 12√89 | 1 | 12√89 | |||||
v2 = 5(cos( | (arctg( | )−4π)) − i sin( | (arctg( | ))−4π)) | ||||
| 3 | 53 | 3 | 53 |
| 1 | 12√89 | 1 | 12√89 | |||||
u3 = 5(cos( | (arctg( | )+4π)) + i sin( | (arctg( | ))+4π)) | ||||
| 3 | 53 | 3 | 53 |
| 1 | 12√89 | 1 | 12√89 | |||||
v3 = 5(cos( | (arctg( | )−2π)) − i sin( | (arctg( | ))−2π)) | ||||
| 3 | 53 | 3 | 53 |
| 1 | 12√89 | |||
y2 = 10cos( | (arctg( | )+2π)) | ||
| 3 | 53 |
| 1 | 12√89 | |||
2x2 − 1 = 10cos( | (arctg( | )+2π)) | ||
| 3 | 53 |
| 1 | 1 | 12√89 | ||||
x2 = | (1 + 10cos( | (arctg( | )+2π))) | |||
| 2 | 3 | 53 |
| 1 | 12√89 | |||
y3 = 10cos( | (arctg( | )+4π)) | ||
| 3 | 53 |
| 1 | 12√89 | |||
2x3 − 1 = 10cos( | (arctg( | )+4π)) | ||
| 3 | 53 |
| 1 | 1 | 12√89 | ||||
x3 = | (1 + 10cos( | (arctg( | )+4π))) | |||
| 2 | 3 | 53 |
| 1 | 1 | 12√89 | ||||
x1 = | (1 + 10cos( | arctg( | ))) | |||
| 2 | 3 | 53 |
| 1 | 1 | 12√89 | ||||
x2 = | (1 + 10cos( | (arctg( | )+2π))) | |||
| 2 | 3 | 53 |
| 1 | 1 | 12√89 | ||||
x3 = | (1 + 10cos( | (arctg( | )+4π))) | |||
| 2 | 3 | 53 |