matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak obliczyć
ans:
log
2
200
13 sty 21:13
adultkid:
log
2
(2*100) = log
2
2 + log
2
100
13 sty 21:17
ans:
mam tez cos takiego log
2
200=log
2
(2
3
*5
2
)=3+2log
2
5 nie rozumiem go po nawiasie
13 sty 21:21
adultkid:
jest takie twierdzenie log
a
b
c
=c*log
a
b
13 sty 21:28