matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadanie tekstowe
Tomasz Terka:
czy dwie pitce 30cm to to samo co jedna 60cm?
13 sty 19:17
Krzysiek:
XD
13 sty 19:18
Dawid Rolewski:
plackarz się znalazł
13 sty 19:22
piTce:
1 − r=15 p= 225π cm
2
2 − r=30 p= 900π cm
2
13 sty 19:31