matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Całki
Ja:
Oblicz pole obszaru ograniczonego krzywymi y=e
−x
, y=0, x=0
13 sty 04:48
Ja:
Chodzi o powierzchnię zakropkowaną
13 sty 04:52
Ja:
up
13 sty 11:18
Adamm:
∫
0
∞
e
−x
dx = lim
t→
∞
−e
−t
− (−e
−0
) = 1
13 sty 15:17