matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
ans:
5
2+log
5
3
100
log5
12 sty 21:45
Adamm:
5
2+log
5
3
5
log
5
3
3
= 5
2
*
= 5
2
*
= 3
100
log5
10
2log5
5
2
12 sty 21:46
ans:
skąd te 5
2
?
12 sty 21:48
ans:
?
12 sty 22:02
Jolanta:
ze wzoru np 3
4
*3
5
=3
4+5
12 sty 22:08