matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zapisz w prostszej postaci
PolskiNinja:
4
√
2
+ 5
3
√
2
−
√
2
+
3
√
−2
12 sty 15:22
Jerzy:
= 3
√
2
+ 5
3
√
2
+
3
√
−2
12 sty 15:24
Maryla27:
4{2} + 5
3
√
2
−
√
2
+
3
√
−2
=4
√
2
−
√
2
+ 5
3
√
2
−
3
√
2
= 3
√
2
+ 4
3
√
2
3
√
−a
= −
3
√
a
12 sty 15:49