Dla trójkąta ABC wyznacz długości boków, pole powierzchni i wielkości kątów
Kamil: Dla trójkąta ABC wyznacz długości boków, pole powierzchni i wielkości kątów, gdzie wierzchołki
mają
współrzędne A(3,1), B(−1,5), C(6,4).
Bok |AB| wyszedl mi √32, bok |AC| = √18, a |BC| = √50.
Pole natomiast = −12 (to w ogole mozliwe?)
12 sty 13:00
Jerzy:
Niemożliwe.
12 sty 13:23
===:
niby skąd ten minus
12 sty 13:36
Kamil: Po prostu mindfuck, przepisywac wzor i symbol wartosci bezwzglednej, a potem dziwic sie minusem
i wypisywac glupoty na forum...
Wybaczcie
12 sty 13:52