Wyrażenia algebraiczne
_emDżi_:

Przedstaw podane wyrażenie w postaci Ax
py
q
Proszę o pomoc.
14 sty 17:51
Dan123: skad ty masz to zadanie
14 sty 18:21
_emDżi_: Daniel zaraz Ci walne

Nie wiem jak je rozwiązać

Robiłam wszystkie pokolei i na tym stanełam. Nie wychodzi mi

umiesz je?

Jak cos to mi w sql jutro pokazesz

!
14 sty 18:24
Dan123: gdzie ty je znalazlas



nie mow ze w zbiorze
14 sty 18:24
Dan123: wejdz na gg
14 sty 18:25
_emDżi_: No w naszych zdaniach takie jest

i nie wiem jak zrobić

w teście 4
14 sty 18:27
_emDżi_: Umie to ktoś?
14 sty 18:33
Dan123: ja umiem chyba w szkole ci zrobie
14 sty 18:36
zagubiona: ooo widzę że też to fajne zadanie...prosze napiszcie rozwiązanie...
26 lip 17:16
think: hmm, nie wydaje się skomplikowane...
| | −2 | |
[ |
| 4√x2y]3 = [−2x−1x2/4y1/4]3 = (−2)3x−1*3x1/2*3y1/4*3 = |
| | x | |
−8x
−3x
3/2y
3/4 =
−8x
−3+3/2y
3/4 = −8x
−3/2y
3/4
26 lip 21:46